nedjelja, 1. svibnja 2011.

Alves: Pepe je zasluženo isključen

Danima nakon el clasica strasti se ne smiruju a majstori provokacije iz Barcelone nastavljaju sa provociranjem zdravog razuma.

Ovaj put je to uradio vjerovatno jedan od najvećih simulatora i glumaca na fudbalskih terenima. Pratili smo tog desnog beka nebrojeno puta i vidjeli da ni jedna sudijska odluka protiv njega nije mogla proći bez teatralnog iživljavaja rukama a o tome koliko i sam pada po terenu ne treba trošiti riječi jer smo vidjeli na snimci kada ga je Pepe promašio a on se bacio kao pokošen.


Ali kad neko nema ni trunke morala a što svakako i na očekujemo od Barcinih igrača onda se usuđuje naknadno uvjeravati cijelu svjetsku javnost da nije dobro vidjela svojim očima i da treba vjerovati njegovim jer se on pokazao kao fer igrač. Ovaj veliki provokator za kojeg se andamo da će biti kažnjen kad tad i u bilo kojem obliku je izjavio sljedeće:

"Crveni  karton Pepeu je potpuno opravdan. Sudac je bio u pravu što ga je dao i hvala Bogu da sam nosio štitnike za civanice. Neki mediji nemaju kredibilitet."

Dobro ste pročitali Alves smatra da  L'equipe, The Independent, Daily Mirror, Gazetta dello Sport, el Mundo, AS i još mnogo njih nemaju kredibilitet, vjerovatno on posjeduje veći kredibilitet.
Naravno da je ovo samo provokacija za koju zna da neće biti kažnjen jer UEFA podržava divljanje Barcinih igrača.

1 komentar:

  1. koje ste vi zivotinje, samo citam ove vase nebuloze....c.c.c.c.c.c.c

    OdgovoriIzbriši