utorak, 22. ožujka 2011.

Teške optužbe stižu iz Londona


Iz Tottenhama, sljedećeg protivnika madridskog Reala u Ligi prvaka, su izrazili otvorenu sumnju u vijest iz španjolskog kluba kako je Cristiano Ronaldo ozlijeđen i kako bi zbog toga izvan terena mogao biti i do tri tjedna.

Harry Redknapp nije imao vremena sam otputovati na madridski gradski derbi kako bi uživo gledao Real, pa je poslao svoje pomoćnike Tima Sherwooda i Lesa Ferdinanda. Oni su mogli vidjeti dobru igru Ronalda, ali i njegov izlazak iz igre u 70. minuti.

Portugalac se požalio na bol u zadnjoj loži, a prema službenoj stranici Reala pretrage su pokazale kako će izvan terena vjerojatno biti između dva i tri tjedna, ovisno o brzini oporavka.

"On mi nije izgledao kao da ima problema sa zadnjom ložom. Činilo mi se prije kao da ga čekaju dvije prijateljske utakmice portugalske reprezentacije koje možda želi izbjeći." rekao je Sherwood.

Ronaldo će propustiti prijateljske utakmice protiv Čilea u subotu i protiv Finske sljedećeg utorka. Real nakon toga u prvenstvu igra protiv Sportinga iz Gijona, a onda 5. travnja slijedi prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Tottenhama.

"Ronaldo je u utakmici protiv Atletica bio igrač koji se posebno isticao. Jasno je da je poseban talent. Kada govorimo o igračima svjetske klase, mislim da nije pošteno stavljati Ronalda i Lionela Messija u tu kategoriju, jer su oni izvan ovog svijeta, a ostali mogu biti svjetska klasa." dodao je Sherwood.

Sherwood je rekao kako u njegovom klubu vlada optimizam i vjera da mogu proći Real i plasirati se u polufinale Lige prvaka: "Nismo nakon žrijeba ni pomislili da ćemo se unaprijed predati. Mislimo da imamo realne izglede da nametnemo svoju igru Realu."



Nema komentara:

Objavi komentar