nedjelja, 8. svibnja 2011.

Real Madrid na ljeto nudi 25 miliona eura za Falcaa


Radamel Falcao, 25-godišnji napadač Porta i kolumbijske nogometne reprezentacije, novi je veliki južnoamerički golgeter u Europi, a takvo što je potvrdio i tijekom ove sezone.

Naime, Falcao je ove sezone najbolji strijelac portugalske momčadi koja je već ranije osigurala novi naslov državnog prvaka. Isto tako, Falcao je bio glavni zamašnjak ovog kluba na putu prema velikom finalu Europa lige gdje će Porto igrati protiv Brage. Naime, tijekom tog takmičenja je Falcao postigao ukupno 16 pogodaka u 13 utakmica, te je time srušio dugogodišnji rekord Jürgena Klinsmanna koji je u sezoni 1995/96 postigao petnaest pogodaka u tadašnjem Kupu UEFA-e.

Dakako, mnogi klubovi su se zainteresirali za ovog 25-godišnjaka, a nije čudno da je zasad najžešći interes pokazao madridski Real koji je često prvi u redu kada su u pitanju jaki transferi,jer u Realu novac nije nikada bio problem niti će ikada biti.

Po pisanju portugalskih, ali i španjolskih medija, Real je na ljeto spreman ponuditi Portu 25 milijuna eura za ovog Kolumbijca, koji je 2009. godine došao u Porto kao zamjena za Lisandra Lopeza, koji se te godine otputio prema Lyonu.

Nema komentara:

Objavi komentar