četvrtak, 14. travnja 2011.

Izvještaj:Tottenham 0 Real Madrid 1


U revanš utakmici 1/4 finala Lige Prvaka Real Madrid je na White Hart Laneu savadao Tottenham rezultatom 0:1 i ukupnim rezultatom 0:5 plasirao se u polufinale gdje ga čeka Barcelona. Jedini pogodak na utakmici postigao je Cristiano Ronaldo.
 

Tottenham je otvoreno ušao u utakmicu i to im je već u 3. minutu donijelo probleme. Ozil je izašao sam ispred Gomesa, ali je slabo šutirao pa je golman Tottenhama lako ukrotio loptu.

Uslijedio je period dominacije Tottenhama u kojem su čak tri puta tražili penal, da bi u 38. minutu ostali i bez gola nakon što je Bale uzalud pogodio mrežu Casillasa jer je u ofsajdu bio Luka Modrić. 

Real je početkom drugog poluvremena došao do prednosti, a strijelac je bio Cristiano Ronaldo. Krivac za gol bio je golman Tottenhama Gomes koji nije uspio da uhvati Ronaldovu loptu upućenu sa dvadesetak metara već ju je ispustio, te je ona završila iza njegovih leđa.

Do kraja utakmice bilo je očito da Madriđani nisu igrali pod punim gasom, odnosno čuvali su snagu za subotnji El Clasico. Pljesak prepunog White Hart Lanea po završetku susret rekao je sve...Real Madrid ukupnim rezultatom 5:0 ide u polufinale.

Nema komentara:

Objavi komentar