srijeda, 13. travnja 2011.

Bale se nada čudu


U Londonu, tačnije u svlačionici Tottenhama, još uvijek živi nada u "preskakanje" Real Madrida u četvrtini finala Lige prvaka. Iako španjolski sastav uoči revanša ima prednost od čak četiri pogotka Gareth Bale nema namjeru odustati.

"U nogometu je sve moguće. Zar ne? Ovaj je sport pun nevjerovatnih rezultata i utakmica. Real je izgubio 4:0 na Anfieldu i to ne tako davno. Zašto isto ne bismo mogli i mi ponoviti?"

"Pokušat ćemo koliko god drugima bili smiješni. Nećemo odustati, u Ligi Prvaka je uvijek sve moguće, igrat ćemo kako znamo i vidjeti kuda će nas to dovesti. Nadamo se da možemo do čuda, jednostavno taj optimizam mora živjeti u nama."

"Kada igrate s igračem manje nemoguće je napraviti veliki rezultat. Posebno kada igrate protiv Reala u takmičenju poput Lige prvaka. Mislim da je to bila njihova velika prednost, a sada će priča biti drugačija."

"Ne znam hoću li jednoga dana igrati u Realu. Sada sam sretan u Tottenhamu, mlada smo momčad, mlad sam i ja i sve je za sada kako treba biti."

Nema komentara:

Objavi komentar