subota, 19. veljače 2011.

Pobjeda Reala i dolazak na minus dva boda


Real je večeras na svom stadionu uspio pobijediti blijedi Levante i tako se primakne Barci.

Kraljevski klub je nastojao što prije doći do gola  i iz jedne situacije to im je i uspjelo. Šest minuta je trebalo Realu da stigne do gola. Angel Di Maria je  nakon odlične solo akcije uposlio Benzemu koji je pogodio za 1:0.

Real je nastavio i nakon pogotka napadati gol gostiju i ali do 40. minute nije bilo promjene. Tada je Ronaldo nakon jednog ubačaja uposlio Carvalha koji donosi vođstvo Realu od 2:0.


I u drugom dijelu utakmice Madriđani su napadali svim silama, a posebno se isticao Ronaldo ali koji je i to moramo reči bio i škrt u određenim situacijama i nije uspio da zabije iz cistih prilika

U igru su također ušli i Ozil i Adebayor umjesto Kake i Di Marije i osjetilo se koliko Ozil vrijedi za igru Realu u sredini pogotovo zato što Alonso nije igrao.Adebayor se nije isticao.

Do kraja utakmice Real nije uspio postići više golova, ali je Jose Mourinho bio zadovoljan jer ni nakon devet godina nije doživio domaći poraz. Tri boda pred veliku utakmicu protiv Lyona i smanjenje zaostatka su ipak najbitnija.

Nema komentara:

Objavi komentar