srijeda, 23. veljače 2011.

Mourinho:Šanse su 50:50



Jose Mourinho je nakon utakmice rekao da je zadovoljan remijem ali smatra da obje ekipe imaju jednake šanse da prođu u četvrtfinale.


"Ostvarili smo dobar rezlutat jer se revanš igra na našem stadionu i pred našim navijačima.Oni će nam pomoći da prođemo u četvrtfinale".


"Teško je biti sudija.Ne sviđa vam se kad pogriješi u toku utakmice ali neke situacije su neprihvatljive.Sa udaljenosti od 50 metara sam vidio da je Gourcuff igrao rukom a on koji je udaljen 5 metara nije vidio penal.Nadam se da to neće biti presudno za nas".


"Ne možemo smatrati da je ovo gotovo jer je Lyon dobra ekipa i ima iskustvo u Ligi prvaka.Ostvarili smo dobar rezlutat.Mislim da obje ekipe imaju 50 % šansi za prolazak".


"Večeras smo promjenili povijest.Real ovdje nikad nije postigao gol.Takođe,nisu savladali Lyon u Madridu i to želimo promjeniti".


"Znao sam da će prvo poluvrijeme biti teško i da ćemo imati malo prostora u napadu.Međutim u drugom poluvremenu smo imali više prostora u napadu i Benzema je postigao gol.Benzema je napredovao i mislim da je spreman biti starter".

Nema komentara:

Objavi komentar