utorak, 3. svibnja 2011.

Real: "UEFA ne kažnjava za pravila koja sama donosi"

Aitor Karanka na konferenciji za novinare optužio UEFA za duple standarde, a Barsine igrače za rasizam. Revanš po njemu u senci odluke UEFA. Benzema veruje da Real može da nadoknadi prednost Barselone iz prvog meča i plasira se u finale.

Aitor Karanka se pojavio pred novinarima umesto svog šefa Murinja koji je suspendovan za revanš. On je demantovao da Portugalac neće ni doći na Kamp Nou.

"To su gluposti, biće na tribinama, naći ćemo način da komuniciramo sa njim. Bilo bi sjajno da dobijemo ubog njega", kaže Baskijac.

Murinjov pomoćnik je napao UEFA što se tumači kao zvaničan stav kluba.

"Jasno je da ne poštuju pravila koja su sami doneli. Sutra ćemo igrati protiv fudbalera koji nisu poštovali fer plej i vređali su rivala na rasnoj osnovi. Kada vidite da pokrivaju usne rukom, znajte da su u pitanju te vrste uvreda. Takvi nisu kažnjeni", komentarisao je Karanka odluke UEFA da odbije zahtev Reala da suspenduje šestoricu igrača protivnika.

"Fudbal je zbog svega što se dešavalo u drugom planu", dodao je nekadašnji španski reprezentativac.

Karim Benzema je pričao o utakmici.

"Napašćemo, to je jedini način. Nije gotovo, jednostavno moramo da pokušamo sve. U fudbalu stvari nisu okamenjene, a 90 minuta je sasvim dovoljno da nadoknadimo prednost rivala. Nismo još odustali od puta u London", kaže Francuz.

Demantovao je sukob Ronalda i Murinja.

"To nije istina, mi svi igramo kako trener kaže. To je njegov posao, a podsećam vas da smo tako i osvojili kup, odnosno pobedili Barselonu", rekao je Benzema.

Nema komentara:

Objavi komentar