nedjelja, 1. svibnja 2011.

Mourinho: Nisam želio olakšati posao Zaragozi

 Dva vezana domaća poraza u službenim utakmicama Jose Mourinho nije doživio još od 2002. godine. Sve do ovoga tjedna u kojem je njegov Real Madrid svladala Barcelona (2-0 u Ligi prvaka koja je naravno bila namještena), a potom i Zaragoza (3-2 u Primeri)...

 - Važna je psihološka priprema, motivacija, ona čini razliku između momčadi koja je spremna i one koja nije. Ako je nama nedostajala onda sam ja kriv. Primili smo tri gola prije no što smo počeli igrati nogomet u drugome poluvremenu. Zaragoza je kapitalizirala sreću i činjenicu da nam je vrijeme curilo. Mogli smo zabiti više, no, čestitao bih suparnicima - kaže Mourinho.



Upitan zašto nije uvrstio Cristiana Ronalda na popis igrača za ovu utakmicu portugalski stručnjak je ogovorio:

- Sastav je bio dovoljno dobar da dođe do pobjede. Isti taj je s 3-0 svladao Athletic, a sa 6-3 Valenciju na gostovanjima. To su najteža gostovanja u ligi. U svakom slučaju nisam želio Zaragozi, kao niti jednoj drugoj momčadi, olakšati ostanak u Primeri. U drugom poluvremenu uveo sam igrače koji će igrati u Ligi prvaka, Di Mariju, Marcela i Özila. Sve smo učinili da dođemo do pobjede. Ronalda nisam zvao jer su Higuain i Benzema spremni i željni igre. Također, i Adebayor je bio na klupi.- kaže Mourinho. 

Nema komentara:

Objavi komentar