četvrtak, 5. svibnja 2011.

Mourinho je pokojni: Klupsko glasilo ga nazvalo "prestrašenim šarlatanom"

Marca je također okrenula palac dolje Mourinhu: "Veliki gubitnik polufinala LP podcijenio je vlastite igrače, potčinio ih Barceloni, nije iskoristio zanos nastao osvajanjem Kupa, a sastav je temeljio na Pepeu, umjesto na kvaliteti kojom mu momčad obiluje."

Marcino "optužujem!" za Josea, u najčitanijem tekstu danas na njihovoj stranici, naslovljenom "Mourinho i samo Mourinho je krivac za eliminaciju", ne staje naravno optužbama iz uvoda:

"Njegovim optužbama nakon prvog susreta, klub je doveo u nezavidnu pravnu situaciju i ludilo primjerenije odvjetničkom uredu koji se priprema za pravnu bitku, nego za nogometni klub koji se priprema za težak uzvrat" osvrnula se Marca na Mourinhov ispad na presici poslije prve utakmice u Madridu i farsične Realove tužbe Uefi koje su ga slijedile.

"Ne treba se biti previše pametan kako bi znali da će nakon toga reakcija Uefe biti onakva kakvu je demonstrirao De Bleeckere svojim suđenjem na uzvratu - može reći da je situacija s Ronaldom bila nesreća, ali svi znamo da radi o pljački."


Vratili su se ipak Mourinhu: "Tijekom cijelog polufinala nije bio spreman na terenu ili van njega. Taktika mu je bila katastrofalna, a diplomacija još gora. Sada će opet navući svoj kostim mučenika i vratiti se u svoj svijet, u kojem je samo on u pravu, a sve drugo je laž."

"Stvarnost je ipak drugačija. Najkraći put za dostizanje finala bio je - igranje nogometa. Međutim, on je odabrao onaj straha i šarlatanstva."

Nema komentara:

Objavi komentar