nedjelja, 29. svibnja 2011.

Ko mora da ide iz Reala?


Real je već doveo nekoliko igrača. Altintopu,Sahinu i Callejonu od sledeće sezone počinje san, ali drugima će nažalost završiti.

U Blancosima od sledeće sezone najvjerovatnije neće igrati Garay,Canales,Pedro Leon,Sarabia i možda čak Lass. Kako prenosi Marca je Valencia zainteresovana za nekoliko igrača Madriđana. Iz jugoistočne Španije su 'zagrizli' za Albiola i Garaya, koji su čitavu sezonu proveli na klupi. Pepe i Carvalho će po svemu sudeći i sledeće sezone biti srce odbrane tako da mjesta za ovu dvojcu neće biti. Koliko je ovo ispravna vijest, ostaje nam da mi procjenimo.

Osvajač njemačkog DFB kupa,Schalke 04 je zainteresovan takođe za dvojicu igrača Reala, a to su Granero i Canales. Navodno su spremni dati za Granera 7 miliona eura. Svojim dobrim igrama je Lass pozitivno iznenadio Pereza i Mourinha, tako da bi najvjerovatnije ovaj igrač trebao i sledeće sezone nastupiti u dresu kraljevskog kluba.U slučaju da Castilla ne prođe u drugu diviziju navodno će Sarabia napustiti klub. Pedro Leon koji je došao u Real na početku sezone 10/11, se nije naigrao puno pa bi najrealnije trebalo očekivati da on prvi ode iz kluba.

Nema komentara:

Objavi komentar