srijeda, 4. svibnja 2011.

Karanka: Mourinho je telefonski čestitao igračima

Pomoćnik Josea Mourinha na klupi madridskog kluba Aitor Karanka bio je nezadovoljan suđenjem nakon sinoćnjeg dvoboja na Nou Campu. Karanka smatra kako je Real oštećen te kako bi utakmica imala sasvim drugi tijek da je kraljevskom klubu kojim slučajem priznat regularan pogodak Gonzala Higuaina.

"Razočaran sam. Sasvim bismo se vratili u igru da nam je priznat pogodak. Ovako je to bio novi veliki udarac za nas, a utakmica je usmjerena u suprotnom smjeru. Iskreno, nisam vidio situaciju kod gola, ali oni koji su gledali snimku rekli su mi da je gol bio sasvim regularan", rekao je Karanka nakon utakmice.

Istaknuo je da tijekom susreta nije komunicirao s Mourinhom...

"Razgovarao sam s Joseom prije susreta, ali za vrijeme dvoboja nisam. Odmah smo se čuli po završetku i prenio je čestitke svojim igračima, međutim kao i svi u Madridu bio je rezigniran i razočaran", istaknuo je Karanka.

"Nije bilo lako igrati na Nou Campu. Mourinho je već prije izjavio kako nema šanse da će Real proći u finale, a nakon svega što smo vidjeli večeras, možemo se složiti s tom izjavom", dodao je.

Jedno od iznenađenja u momčadi gostiju bilo je postavljanje nedovoljno oporavljenog Brazilca Kake...

"Kaka je već odigrao nekoliko utakmica i smatrali smo da je u dobrom stanju, a to je igrač koji uvijek može napraviti razliku na terenu. Nažalost, nije reagirao na pravi način pa smo bili prisiljeni uvesti Ozila", za kraj će Karanka.

Nema komentara:

Objavi komentar