utorak, 3. svibnja 2011.

Higuain: "Moramo biti ponosni i skromni"


Gostovanje na Camp Nou bez dva ponajbolja igrača Sergia Ramosa i Pepea, i uz sve to hvatanje zaostatka od dva pogotka čini se kao nemoguća misija.Ipak igrači Reala vjeruju da još nije sve gotovo.

"Imena klubova koji će igrati u finalu Lige prvaka još nisu poznata, nikada ne znate što se može dogoditi. Idemo u Barcelonu imajući na umu da finale još uvijek nije počelo i da sve četiri ekipe imaju šanse," izjavio je za službenu klupsku stranicu kapetan Iker Casillas.

Slično razmišlja i povratnik nakon ozljede Gonzalo Higuain: "Imamo šansu u Ligi prvaka i moramo se boriti. Važno je da igramo kao momčad i to je način kako možemo stići do finala. U utakmicu moramo ući ponosni i skromni, dovoljno smo dobri da pobijedimo u ovom susretu."

Iako zbog žutih kartona ne konkurira za sastav Ramos ima povjerenja u suigrače: "Nalazimo se u teškoj situaciji, ali moramo ići na Camp Nou po pobjedu. Idemo dati sve od sebe kako bismo pobijedili."

Kaka: "Imamo vjeru u sebe i od nas se očekuje da odigramo odličnu utakmicu. Real Madrid se nikada ne predaje bez borbe."


Nema komentara:

Objavi komentar