srijeda, 27. travnja 2011.

Real želi Coentraa?



Fabio Coentrao, 23-godišnji lijevi branič i portugalski reprezentativac, i dalje je nogometaš o kojem se dosta piše u kontekstu njegovog transfera u neki od najvećih europskih klubova.

U Realu su naumili ovoga ljeta pojačati momčad sa novim lijevim bekom, koji bi za sastav konkurirao Marcelu. Prvi na popisu želja je Coentrao, kojeg su u ''kraljevskom klubu'' etiketirali kao perfektnog kandidata za poziciju koju žele popuniti. No, kako javlja Record, a prenosi Goal.com, muči ih cijena, odnosno odštetni zahtjev od 30 milijuna eura, koji stoji u klauzuli ugovora kojeg Coentrao ima s Benficom.

U Realu nisu sigurni jesu li spremni izdvojiti taj novac, te se nadaju da bi Portugalca mogli dovesti ipak za nižu cijenu.

Coentrao s Benficom ima ugovor do 2016. godine. Uz Real Madrid, za njegove usluge je jako zainteresiran i minhenski Bayern, koji je njegovo ime stavio na vrh popisa želja za ljetni prijelazni rok, te je spreman platiti 25 milijuna eura. Dakle, pet milijuna manje od svote koju traži Benfica.

No, u cijeloj priči se, izgleda, najmanje pita samog igrača, koji je nedavno za portugalski dnevnik Bolu izjavio kako želi ostati u Benfici!

1 komentar: