ponedjeljak, 25. travnja 2011.

Ramos:Sada moramo pokazati ko smo


Sergio Ramos je održao intervju prije meča s Barcom. Defenzivac i drugi kapiten je pričao o situaciji u klubu prije ovog važnog meča.

Sjajna pobjeda nad Valencijom. Tim je igrao odlično.
'' Ja sam srećan i ponosan na ovaj tim što imamo. Vjerujem da su svi uživali u utakmici, i oni igrači koji ne dobijaju mnogo prilika mogli su se pokazati. Higuain se oporavio od povrede i bio je veoma srećan što je igrao. ''

Standardni prvotimci su veoma uzbuđeni prije meča s Barcom. Ceo tim je fokusiran na taj meč ...
Od suštinskog značaja je ova utakmica protiv Barce. Svi imamo isto uzbuđenje i svaki igrač želi da pomogne timu. Tim kao cjelina je najvažniji, a ne individualni igrači. Čitava ekipa je ujedinjena i znam da nikad ovako nije bilo. Svi želimo pobjedu.

Podrška Bernabeua će biti još jednom od suštinskog značaja...
To je tačno. Svi smo ponosi na atmosferu ove sezone koju nam pružaju navijači. Naši navijači nas uvijek moraju pogurati prema golu. Koji god dođe gost, on mora da zna da je Bernabeu tada 'kralj'.

Kakvu reakciju očekujete od strane Bernabeua u srijedu ?
Očekujemo više nego ikada, jer nam je sada najpotrebniji Bernabeu. Vjerujem da će nam pružiti podršku i nikad neće sumljati u nas. 

Kako se osjeća tim prije ovakvog važnog meča ?
Sada je više ujedinjenja nego ikada. Svi smo veoma uzbuđeni u vremenu u kome trenutno živimo. Liga prvaka je veoma važno takmičenje i to želimo pobjediti.Sada moramo da pokažemo svima ko smo mi.

Nema komentara:

Objavi komentar