četvrtak, 21. travnja 2011.

Mourinho ponosan

 
Trener madridskog Reala Jose Mourinho je rekao kako je pobjeda u finalu Kupa Kralja protiv Barcelone pokazatelj da je njegova momčad sposobna za natjecanje sa svojim najvećim rivalom i u predstojećem polufinalu Lige prvaka. 
 
"Presretan sam zbog osvajanja Kupa Kralja, to je nešto posebno. Fantastičan je osjećaj pobijediti sjajnu momčad kakva je Barcelona, a pobjedu smo zaslužili." rekao je Mourinho.
 
Mourinhova momčad je ponižena od strane Barcelone u prvom El Clasicu sezone na Nou Campu u novembru, ali već nedavni ligaški remi na Santiago Bernabeu je vratio optimizam, a Portugalac je uvjeren kako prva pobjeda pokazuje kako se njegova momčad može ravnopravno nositi sa aktualnim prvacima. 
 
"Možemo ih pobijediti u dvije utakmice, upravo smo to napravili. Nema razloga da ih ne pobijedimo u Ligi prvaka, jer smo u posljednje dvije utakmice s njima ubilježili remi i pobjedu." uvjeren je Mourinho. 
Bivši trener Porta, Chelsea i Intera je uvjeren kako je Kup Kralja samo prvi trofej u nizu za njegovu momčad: "Ovdje sam došao kako bih odradio posao i promijenio mentalitet u klubu. Počeli smo to činiti i to je zadovoljavajuće, ali ovo je samo početak."
S njim se slaže i nekadašnja Realova zvijezda, posljednji strijelac za kraljevski klub u finalu Lige prvaka, Zinedine Zidane, koji je rekao: "Ovo je značajan trofej jer je prvi nakon dugog razdoblja bez trofeja i klubu je to trebalo. To će nam podići samopouzdanje pred sljedeće utakmice protiv Barcelone."

1 komentar:

  1. hvala mourinho, neka napokon svi smo to zaslužili !!!

    OdgovoriIzbriši