petak, 15. travnja 2011.

Messi i Guardiola respektuju Real


Uoči subotnjeg El Clasica Lionel Messi i Josep Guardiola s velikim su poštovanjem govorili o svojim protivnicima, sastavu Josea Mourinha koji će pobjedom pokušati ostati u utrci za naslov prvaka Španjolske.

Prvi od četiri sudara Barcelone i Real Madrida na rasporedu je sutra navečer. Santiago Bernabeu ugostit će prvenstveni ogled, a Katalonci ulaze u taj dvoboj s osam bodova prednost na tablici La lige. Međutim, Josep Guardiola se ne zanosi tim podatkom.

"Borit ćemo se protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. Bez obzira koliko se puta susreli s njima, oni ostaju jedna od najmoćnijih momčadi. Najjačih, u najboljoj formi, onih koje je najteže zaustaviti",
izjavio je trener Katalonaca.

Pritom je ponovio da će igrače na teren poslati s ofenzivnim uputama, bez obzira što bi Barceloni i neriješen rezultat itekako odgovarao: "Prihvaćamo izazov i suočit ćemo se s njim. Nije važno kakve su okolnosti, važan je naš mentalitet, naša želja. Svaki sportista mora biti oduševljen što mu se pruža takva prilika, moramo sva ova zbivanja shvatiti kao dar".

Argentinski čarobnjak Lionel Messi osvrnuo se na dvije ponajbolje karike u taboru Real Madrida, trenera Josea Mourinha i Portugalca Cristiana Ronalda.

"Cristiana Ronalda krase ambicija i brojni pogoci koje je već postigao. Bez obzira u kojoj momčadi igra, dobro se prilagođava i marljivo radi",
izjavio je Messi i dodao:

"A Jose Mourinho je savršen trener za Real Madrid. Ljudi mogu reći što god žele, ali on je u svakom slučaju kao trener - pobjednik".

Nema komentara:

Objavi komentar