nedjelja, 3. travnja 2011.

Kraj jednog rekorda

Sporting je uspio da sruši rekord od 9 godina neporaženosti na domačem terenu.

Sinoć je Sporting očitao pravu lekciju kraljevima i pokazao i ostalima kako se može igrati protiv bezidejnog Reala čak i na njihovom terenu. Istina je da je Real bio lišen usluga Ronalda, Benzeme, Alonsa i Marcela ali to nije razlog da se poklekne pred ekipom koja je 13. na tabeli i toga je nadamo se svjestan i Mourinho.

Adebayor i Higuain, koji je istina tek se vratio na teren ali se vratio prvim promašajem nisu mogli da ubace loptu u gol iz čistih prilika. Takodjer i Ozil nije bio na vrhu ali i ne može se očekivati od njega uvijek bravurozna igra, barem nije imao grešaka.

Sve ovo što smo naveli je razlog zbog čega je Jose Mourinho nakon devet godina i 150 utakmica bez poraza na domaćem terenu polomio zube na izuzetno žilavom ekipom kao što je Sporting Gijon.

Titula više nije moguća i to znaju i oni najvatreniji navijači Reala jer je Barca sinoć pobijedila i otišla na +8 i sada ostaje poljuljani tim pred utakmicu sa Tottenhamom u LP.

Na kraju možemo uraditi isto ono što je i Mourinho uradio sinoć poslije utakmice, čestitati Preciadu i njegovim igračima i izjaviti otrcanu frazu koju čujemo svake sezone od kraljeva: "Sljedeće sezone ćemo...."

Nema komentara:

Objavi komentar