nedjelja, 17. travnja 2011.

Izjave igrača nakon utakmice


Real i Barcelona odigrali su neriješeno u derbiju 32.kola La lige.Ovim remijom Barca je ostala na osam bodova prednosti ispred Reala,tako da Los Blancosi sada imaju minimalne šanse za titulu.

Casillas:"Vjerovatno nećemo doći do titule ali nastavit ćemo se boriti.Naš cilj je bio pobjeda ali u tome nismo uspjeli.Remizirali smo a i to nije bilo lako jer je Albiol isključen na početku drugog poluvremenena".

Arbeloa:"Ekipa je pokazala karakater.Izvukli smo remi koji nam baš  i ne odgovara.Alves je trebao dobiti crveni nakon onog penala.Šteta je što Albiol neće moći igrati finale".

Carvalho:"Najvažnije da smo pokazali karakter nakon primljenog gola.Ako ovako nastavimo pobjedit ćemo ih u Ligi prvaka.Nadam se da će ekipa izvući dobar rezlutat pred revanš na Nou Campu".


Marcelo:"Nisam ovdje da pričam o suđenju.Bilo je teško sa deset igrača ali mislim da smo odigrali jako dobro.Finale Kupa kralja će biti još teža utakmica ali svi se nadamo pobjedi".

Ramos:"Oni su dominirali kad je Albiol isključen.Mislim da nam je nedostojalo sreće da dođemo do pobjede.Iako je titula sada još dalja nastavit ćemo pritiskati Barcu".

4 komentara:

  1. najrealniju itjavu je dao ramos.što se tiče clasica zadovoljan sam :P.možemo ih dobiti u LP i KK.

    OdgovoriIzbriši
  2. madriddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

    OdgovoriIzbriši