četvrtak, 28. travnja 2011.

Barcelona će prijaviti Josea Mourinha Uefi

Katalonski klub je službeno potvrdio da će prijaviti Jose Mourinha Uefi povodom jučerašnje utakmice.

"Jučer je gospodin Mourinho prešao granicu. Vjerujemo u Uefine institucije.", izjavio je sekretar katalonskog kluba Antoni Freixa Martin."

Da, Barcelona vjeruje u Uefine institucije jer su to postale njene institucije koje određuju pravila prema Barceloninim potrebama.

"Prosudili smo da je reputacija kluba narušena izjavom Portugalca. Njegove izjave su napad na klub, igrače, osoblje i navijače."

Podsjetimo, radi se o sljedećoj izjavi:

"Guardiola je odličan trener, no osvojio je Ligu Prvaka skandalom na Stamford Bridgeu. Mene bi bilo sramota da osvojim takvo veliko takmičenje na takav način. Ako ove godine Barcelona osvoji Ligu Prvaka, bit će to zbog skandala na Bernabeu."

Pa zar nije kompletna Barcelona, igrači, trener i uprava krivi za to što je ugled kluba narušen. Ne treba tražiti krivca u Mourinhu, on je samo kazao istinu. Barcelona je narušila ugled kluba simuliranjem igrača i zahvaljujući pomoći sudaca i oni su krivi zato što ih pola svijeta osuđuje, osim naravno nerealnih navijača tog prevarantskog kluba. Sramite se što na ovakav način narušavate najpopularniju igru na svijetu. U tome je razlika između Barcelone i Reala i zbog toga Barcelona nikad neće biti klub takve časti i ugleda u svijetu!

Nema komentara:

Objavi komentar