utorak, 26. travnja 2011.

Arbeloa i Albiol od početka


U sutrašnjem derbiju u Ligi Prvaka protiv Barce, Mourinho će morati rotirati odbranu jer mu ne dostaje jedan važan igrač a to je Ricardo Carvalho. Portugalac je dobio 2. žuti karton u uzvratnoj utakmici protiv Tottenhama i to je automacki značilo da neće igrati prvi meč na Bernabeu u polufinalu. 

Albiol koji je u Primeri protiv Barce dobio crveni karton a uprkos tome igrao dobro prvo poluvrijeme bi trebao i sutra istrčati na teren u ulozi štopera s Ramosom. Arbeloa, s kojim je Mourinho zadovoljan, bi trebao zauzeti mjesto na desnom beku a Ramos bi trebao igrati štopera.
Kao i u prva dva El Clasica Portugalac Pepe bi trebao početi kao zadnji vezni a pored njega bi trebali biti Alonso i Lass. U napadu ovog puta od početka bi takođe moglo biti izmjena. Ronaldo koji je bio tzv. ''9'' u finalu Kupa bi trebao vratiti se na svoje mjesto a to je ići na lijevog veznog. Benzema bi mogao biti starter a Ozil bi trebao igrati desnog veznog. Ovo su samo neke mogućnosti kako bi Mourinho mogao krenuti tu utakmicu.

Nema komentara:

Objavi komentar