petak, 22. travnja 2011.

Albiol:Želimo tri boda


Raul Albiol dao je intervju za Bwin pred meč sa Valencijom.

'' Sutra računamo na pobjedu. Moj tim želi uzeti tri boda i nećemo se predati do kraja lige. Biće teško protiv Valencije jer oni su na Mestalli u stanju da ostave malo prostora protivniku i zabiju gol. Mi imamo brži tim u napadu i to nam je prednost. Najvažnije je što prije dati pogodak ali sve se može desiti u 90 minuta. Valencija igra dobro protiv jačih protivnika jer su više motivisani nego kada igraju protiv slabijeg, tako da mislim da će biti dosta golova u ovome meču. Njima zaista ide dobro u poslednje vrijeme, treći  su na tabeli i igraju veoma dobro. Pobjedili su zadnje tri utakmice i moramo biti oprezni. 

Trebamo odstraniti Soldada i Matu od šesnaesterca jer ako im damo prostora mogu zaprijetiti našem golu. Moja uloga u igri je da uvjek buden na raspolaganju treneru. Imali smo problema s povredama tako da se sada moramo čuvati. '' rekao je Albiol.

1 komentar:

  1. ne znam kako mogu govoriti da liga nije gotova.ako su barcu pobijedili ne mora značit da je toliko oslabila da će u zadnjih 6 utakmica izgubiti 8 bodova

    OdgovoriIzbriši