subota, 26. veljače 2011.

Carvalho: Moramo igrati dobro i držati se zajedno

"Mislim da mogu srušiti svoj osobni rekord od 4 gola u sezoni."

Ricardo Carvalho je razgovarao za bwin.com o nadolazećoj utakmici protiv Deportiva.


"Uvjek želim napredovati. Sretan sam jer zabijam i doprinosim ovom timu. U sezoni 2006/07 sam zabio 4 gola igrajuči za Chelsea. U ovoj sezoni imam već 3 gola i nadam se da ću srušiti svoj osobni rekord."


"Naravno da vjerujem u osvajanje La Lige. 5 nas bodova djeli od Barcelone no kako sezona odmiće igramo sve bolje i rastemo kao tim. Barcelona također igra odličnu sezonu i moramo čekati na njihov kiks."


"Kao stoper, želim da moj tim zabije što više golova protiv Deportiva a moj posao je da pokušam spriječiti da ne dobijemo ni jedan gol. Deportivo ima dobre igrače. Vole igrati pas igru i zato moramo dati sve od sebe."


"Najbolji način da ih zaustavimo je da se držimo zajedno. Imamo vrlo dobre igrače koji mogu jednim potezom riješiti utakmicu, no za stopera je bitno da se ekipa drži zajedno jer tako možemo izbječi moguće probleme."


"Svi vjeruju da će Mourinho napraviti dobar posao. Za klub je bitno da osvaja titule. Mourinho ima uspješnu prošlost i nadamo se da će mu budućnost biti jednako uspješna."

Nema komentara:

Objavi komentar