utorak, 25. siječnja 2011.

Pripreme za Sevillu

23 igrača bila su na raspolaganju Mourinhu za današnji trening u sklopu priprema za utakmicu protiv Seville koju Real igra sutra u Kupu kralja...
Real Madrid je današnjim treningom završio pripreme za sutrašnju utakmicu protiv Seville. 23 igrača uključujući potpuno oporavljenog Samija Khediru odradilo je trening na čelu sa Mourinhom na Alfredo di Stefano stadionu.
Casillasu i Adanu se pridružio još jedan mladi golman Tomas Mejias a trenirao ih je trener golmana Silvino Louro.U međuvremenu ostatak tima bio je podjeljen u dvije grupe : Cristiano Ronaldo, Benzema, Marcelo, Arbeloa, Xabi Alonso, Granero, Di Maria, Carvalho i Sergio Ramos bili su pod zapovjedništvom Rui Faria. dok su Albiol, Garay, Kaka, Ozil, Lass, Mateos, Canales, Pedro Leon, Diarra, Gago i Khedira bili pod zapovjedništvom  pomoćnog  trenera Santia Lozane.
Nakon što je propustio Mallorcu Sami Khedira je ponovo počeo trenirati sa timom bez problema i žaljenja na povrijedu desne noge.Dudek, Pepe i Higuain i dalje rade u zatvorenom prostoru.

Nema komentara:

Objavi komentar