četvrtak, 14. travnja 2011.

Izjave igrača nakon utakmice


Real Madrid je prošao Tottenham i izborio plasman u polufinale Lige prvaka.U polufinalu kraljeve čekaju dva El Clasica protiv Barcelone.

Xabi Alonso:"Svi već danima pričaju o duelima protiv Barcelone a sad su oni realnost.Očekuje nas spektakularno polufinale a to tada ćemo uživati u ovoj pobjedi.Sutra počinjemo da se pripremamo za subotnju utakmicu".

Alvaro Arbeloa:"Želimo osvojiti Kup kralja i ligu i plasirati se u finale Lige prvaka.Znam da je Barcelona opasan rival ali dat ćemo sve od sebe".

Ricardo Carvalho:"Večeras smo morali igrati dobro jer se engleski timovi bore do kraja.Dobio sam žuti karton zbog jedinog faula kojeg sam napravio na utakmici".

Iker Casillas:"Bilo nam je potrebno dosta vremena da se vratimo tamo gdje pripadamo.Sada se moramo fokusirati na subotnji El Clasico jer će on biti jako važan.Titula prvaka je još dostižna i ništa nije nemoguće".

Cristiano Ronaldo:"Sretni smo prolaska u polufinale jer je Tottenham dobra ekipa.Možemo proći Barcelonu ako budemo pravili manje grešaka od njih".

Nema komentara:

Objavi komentar